Zakelijke aanvraag

Een gevarieerde en volledig ontzorgde lunch.

Iedere dag is er keuze uit lekkere warme gerechten, salades die je zelf samenstelt, vers gebakken brood met lekker beleg en rijk gevulde soepen. Bedrijfshoreca, geniet dus van een walking diner op kantoor. Gevarieerd en volledig ontzorgd lunch. Elke dag wat anders op tafel met New Fork buffet. Aangeven wat je lekker vind.

Snel, makkelijk en gezond

Een gevarieerde en volledig ontzorgde lunch.

Voor iedereen

Met ons buffet kan iedereen mee eten want er is gedacht aan alle vegans, halal vleeseters, fitgirls en cheat meal lovers.

Makkelijk

 We brengen de lunch, na de lunch halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. U hoeft niets te doen.

Betaalbaar

Is dat betaalbaar? Vanaf 50 personen op kantoor zeker! We werken efficiënt waardoor we concurrerend zijn op kwaliteit maar ook op prijs.

Duurzaam

Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled. We gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

Energie

De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.

Aanvraagformulier