Op zoek naar lunch catering voor jouw bedrijf?

Ontdek alle voordelen van onze lunch catering

Wij verzorgen al jaren lang ontzettend veel gevarieerde lunches voor een tal van bedrijven. Door jarenlange feedback en samenwerkingen geloven wij dat we het perfecte menu hebben samengesteld om jouw werknemers elke dag weer een geluksmoment te bezorgen.

Break Express werkt 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch en/of Fairtrade. Het assortiment bestaat uit een combinatie van eerlijk vlees en duurzame vis. Daarnaast is er een ruim aanbod aan gezonde vega- en vegan items. Al het Break Express sandwich brood is bijvoorbeeld biologisch, net zoals onze melk(-producten).

Benieuwd geworden naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen op het gebied van catering? Neem via onderstaande button contact op.

100% natuurlijk & biologisch

Kwaliteit &
Ambacht

Eerlijk &
Duurzaam

Flexibel &
schaalbaar

Waarom Break Express?

Goed en voedzaam eten voor tijdens je werkdag

Voor iedereen

Met ons buffet kan iedereen mee eten want er is gedacht aan alle vegans, halal vleeseters, fitgirls en cheat meal lovers.

Makkelijk

 We brengen de lunch, na de lunch halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. U hoeft niets te doen.

Betaalbaar

Is dat betaalbaar? Vanaf 50 personen op kantoor zeker! We werken efficiënt waardoor we concurrerend zijn op kwaliteit maar ook op prijs.

Duurzaam

Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled. We gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

Energie

De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.

Nog vragen? Neem contact op met Ryan.

Je kunt Ryan direct telefonisch benaderen via +31 6 57 20 57 35 of je kunt een mailtje sturen naar ryan.dekoning@foodandi.nl

 

Benieuwd naar het hele menu van Break Express – download dan het menu via onderstaande button.