Veelgestelde vragen

We master your break. Zonder die marketingtekst zou je ook kunnen zeggen dat New Fork voornamelijk 100% natuurlijke lunches maakt en verkoopt.. Dat doen we via onze sandwich shops, maar ook op kantoren via onze canteens (bedrijfscatering), lunchbags (do it yourself lunch) en lunchmeeting pakketten.  We produceren zo duurzaam mogelijk, gebruiken geen plastic en gooien nooit eten weg.

Wij nemen zoveel mogelijk werk rond de lunch uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de lunchbag samen. Deze bezorgen wij dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Om de perfecte lunch af te stemmen hebben we in het begin wat vaker contact. Hierbij kunnen wij eventuele wijzigingen doornemen en eventuele wensen voor de volgende week te bespreken. Het is altijd ons doel een lunch te verzorgen waar iedereen blij van wordt!

We geloven dat een goede lunch gevarieerd is. Om een gevarieerde lunch aan te kunnen bieden hanteren we een minimumafname van 50 lunches per week. Dat komt bijvoorbeeld neer op 5 dagen in de week lunchen met 10 personen, of één dag in de week met 50 personen.

Dat kan zeker het geval zijn! Vooral wanneer je tussen de 10 en 200 medewerkers hebt en elke dag ready made sandwiches, salades of smoothies op kantoor geleverd wil krijgen. Elke medewerker bestelt zijn of haar eigen lunch welke voor 12 uur afgeleverd wordt bij jou op kantoor. Bespaart je een hoop gedoe.

New Fork Canteen is ons bedrijfskantine concept. Eigenlijk precies zoals je wel vaker gezien hebt. Maar dan op onze manier. New Fork richt zich op de perfecte break. Waarvan je echt weer energie krijgt. Met ambachtelijk en zelfgemaakt eten, gezonde producten, inspirerende break momenten en leuke Canteen medewerkers. Dat is dus meer dan alleen een broodje kaas.

Via onze shop die onder het kopje meetingslunches zit.

De lunchbag, de app en de canteen worden volledig op maat gemaakt. De kosten zijn afhankelijk van jullie voorkeuren, de gewenste hoeveelheden en het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.