Dagelijkse lunch catering

Dagelijks gezond lunchen = tevreden werknemers

Met ons uitgebreide buffet geniet je elke dag van een ruime keuze aan smakelijke warme gerechten, salades die je zelf samenstelt, versgebakken brood met luxe beleg en rijk gevulde soepen. Wij brengen het gemak van een walking dinner naar kantoor, zodat jij en je collega’s dagelijks kunnen genieten van een heerlijke lunch.

 

Laat ons weten wat jij en je collega’s graag eten, want ons aanbod wordt volledig afgestemd op jouw unieke voorkeuren. Elke dag presenteren we een gevarieerd menu en verwennen we onze gasten met culinaire verrassingen. Dat is pas echt zorgeloos genieten.

Lokaal, natuurlijk
& biologisch

Kwaliteit &
Ambacht

Eerlijk &
Duurzaam

Flexibel &
schaalbaar

Snel, makkelijk en gezond

We handle all products with love and care.

Voor iedereen

Met ons buffet is er voor iedereen wat lekkers, want we hebben aan iedereen gedacht: van vegans tot halal vleeseters, van fitgirls tot cheat meal lovers. En natuurlijk houden we ook rekening met allergieën.

Makkelijk

Wij bezorgen het complete buffet en zetten alles klaar. Nadat iedereen is uitgegeten halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. Jullie hoeven zelf niets te doen, enkel genieten.

Betaalbaar

Is het betaalbaar? Zeker! Dankzij onze efficiënte werkwijze bieden we niet alleen kwaliteit, maar ook scherpe prijzen.

Duurzaam

Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled, we gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

Energie

De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.

Ontdek hier het hele menu

We proberen regelmatig iets nieuws om onze klanten te verrassen!

Ovenvers biologisch brood, knisperende salades en heerlijke spreads; laat je elke dag opnieuw verrassen door de variatie in ons aanbod. Ons assortiment bestaat altijd uit een combinatie van eerlijk vlees, duurzame vis en gezonde vega en vegan items. Bijna alles is huisgemaakt en bevat minder suiker, zout en vet dan reguliere producten, waardoor elke hap niet alleen lekker, maar ook verantwoord is.