Break Express: Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

Catering van Break Express aflevering

New Fork, een gevestigde naam in de wereld van gezonde en snelle maaltijden, straalt nu in een gloednieuw jasje als Food&i Break Express. Deze opwindende transformatie markeert een grensverleggende stap in de voedingsindustrie, gevoed door de nauwe samenwerking en synergie tussen New Fork en Food&i.

Met ons buffet is er voor iedereen wat lekkers, want we hebben aan iedereen gedacht: van vegans tot halal vleeseters, van fitgirls tot cheat meal lovers.

Kwaliteit & flexibiliteit

Vanaf het allereerste begin heeft New Fork de norm gezet voor heerlijke, voedzame maaltijden op kantoor. Met een scherp oog voor kwaliteit, verse ingrediënten en een uitgebreid scala aan smakelijke opties, bieden zij de ultieme pauze-ervaring op de werkvloer. In 2020 bundelden Food&i en New Fork hun krachten, gedreven om samen de grenzen van de F&B-markt te verleggen – en met succes. Nu is het tijd voor de volgende sprong voorwaarts: het samensmelten van deze twee smaakvolle merken door middel van een passende naamswijziging.

Een verfrissende onderbreking

Om de merkidentiteit verder te versterken en zich beter te positioneren in de markt, heeft Food&i besloten om New Fork te transformeren tot Food&i Break Express. Deze nieuwe naam belichaamt het concept van een verfrissende onderbreking tijdens de drukke werkdag, waar klanten snel en gemakkelijk gezonde maaltijden kunnen bestellen.

Frank Wubben, Directeur Food&i: “We zijn sterk overtuigd van de kracht van een verenigd merk en kijken ernaar uit om de komende tijd Food&i Break Express verder te ontwikkelen. Deze nieuwe naam symboliseert onze vastberadenheid om onze klanten de beste ervaring te bieden binnen één herkenbaar merk.”

Food&i Break Express zet zich onverminderd in voor dezelfde kernwaarden die New Fork groot hebben gemaakt. Ze streven naar uitmuntendheid in kwaliteit en service, terwijl ze innovatie omarmen en zich aanpassen aan de behoeften van hun klanten.

Ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om elke dag een gezonde lunch op kantoor te hebben met de Break Express app’

Een compleet aanbod

Waar Food&i de focus heeft op slimme, gezonde en duurzame bedrijfscatering op locatie, bedient Break Express een andere markt. Break Express levert dagelijks breaks aan bedrijven die geen beschikking hebben over een keuken met chef-kok, maar wel hun medewerkers dagelijks willen verwennen met lekkere, verse kantoorlunches. “Met de Break Express app kunnen werknemers snel en eenvoudig lunch bestellen, direct vanaf hun telefoon”. Door het uitgebreide aanbod kan Food&i nu de gehele markt bedienen, waardoor zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Food&innovation

Met de naamswijziging naar Food&i Break Express luidt het bedrijf een nieuwe fase van groei en ontwikkeling in. Ze zijn van plan hun assortiment uit te breiden, nieuwe technologieën te omarmen en hun aanwezigheid op de markt te versterken.

De naamswijziging naar Food&i Break Express markeert een mooie verandering, terwijl het bedrijf vasthoudt aan zijn belofte van hoogwaardige, gezonde maaltijden en uitstekende service. Frank Wubben: “Voor onze gewaardeerde klanten betekent de nieuwe branding vrijwel geen verandering. We blijven de onbetwiste keuze voor de beste pauze op kantoor en kijken er naar uit om steeds meer bedrijven te kunnen ondersteunen bij het creëren van hun perfecte pauzemomenten.”

Bekijk het gevarieerde en gezonde assortiment

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 1 tot 100000.