Op zoek naar catering in Amsterdam?

Een gevarieerde en volledig ontzorgde lunch.

Dan ben je bij Break Express helemaal aan het juiste adres! Wij ontzorgen jouw bedrijf op het gebied van lunch door de meest (di)verse catering in Amsterdam te verzorgen.

 

Break Express werkt 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch en/of Fairtrade. Het assortiment bestaat uit een combinatie van eerlijk vlees en duurzame vis. Daarnaast is er een ruim aanbod aan gezonde vega- en vegan items. Al het Break Express sandwich brood is bijvoorbeeld biologisch, net zoals onze melk(-producten).

Lunch box

100% natuurlijk & biologisch

Kwaliteit &
Ambacht

Eerlijk &
Duurzaam

Flexibel &
schaalbaar

Waarom Break Express?

Goed en voedzaam eten voor tijdens je werkdag

Voor iedereen

Met ons buffet kan iedereen mee eten want er is gedacht aan alle vegans, halal vleeseters, fitgirls en cheat meal lovers.

Makkelijk

 We brengen de lunch, na de lunch halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. U hoeft niets te doen.

Betaalbaar

Is dat betaalbaar? Vanaf 50 personen op kantoor zeker! We werken efficiënt waardoor we concurrerend zijn op kwaliteit maar ook op prijs.

Duurzaam

Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled. We gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

Energie

De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.

Lunch box
Lunch box
Lunch box

Ontdek hier het hele menu

We proberen regelmatig iets nieuws om onze klanten te verrassen.

De sandwiches worden vergezeld door gezonde drankjes, salades, soepen, gezonde snacks en/of zoetigheden. Bijna alles is zelfgemaakt en bevat minder suiker, zout en vet dan reguliere versies (spreads, zoetigheid, soep).