Energieke brillenmakers door lekkere gevarieerde lunch

sandwich-tafel-lunch

Ace & Tate is een Nederlands brillenbedrijf dat in 2013 is opgericht
met als doel modieuze en betaalbare brillen en zonnebrillen aan te
bieden. Ace & Tate is marktleider van Nederland en staat wereldwijd in de top 50 brillenverkopers. Ace & Tate is een internationaal bedrijf, er werken honderden werknemers uit 50 verschillende landen op het kantoor in Amsterdam.

De lunch uitdagingen van Ace & Tate

Ace & Tate had moeite om voor haar werknemers een gevarieerde lunch uit te serveren dat voor iedereen een hoogtepunt van de dag was. Dus werd een nieuwe cateraar gezocht die aan de volgende eisen en wensen moest voldoen:

  • Gevarieerd
  • Smakelijk
  • Lokale ingrediënten
  • Sociale onderneming
  • Goed geregeld

Met deze punten in gedachten hebben ze hun zoektocht vier jaar geleden ingezet. Het zoeken van een cateringbedrijf is verre van een impulsbeslissing. Het betreft vaak contracten van minimaal een jaar, waarbij de kwaliteit van de lunch en de geboden service ontzettend belangrijk is. Na veel vergelijken en contactmomenten is Ace & Tate voor de gevarieerde lunch van Break Express gegaan.

Break Express - Lunch Break bestellen - zakeijke aanvraag

De grootste voordelen van lunch catering

De eerste afweging die je als bedrijf maakt, is of lunch catering een geschikte optie is. Hierbij kijk je naar de grootte van het bedrijf en tegenwoordig ook de hoeveelheid mensen die dagelijks gemiddeld op kantoor zijn. Als er gemiddeld 20 mensen op kantoor zijn, is lunch catering al een hele goede optie. Het brengt namelijk grote voordelen met zich mee. Dit zijn er een aantal die Ace & Tate heeft ondervonden:

Tijdsbesparing: Het bestellen van lunch via een cateraar bespaart tijd, omdat je zelf geen lunch op kantoor hoeft te maken of thuis je broodjes/salades in elkaar hoeft te frummelen voordat je naar je werk vertrekt. Dit is vooral handig voor mensen die dagelijks zowel privé als op het werk een drukke planning hebben.

Variatie: Cateraars bieden vaak een breed scala aan menu-opties, zodat je kunt kiezen uit verschillende gerechten en cateringstijlen die passen bij de voorkeuren en dieetbeperkingen van je gasten. Hierdoor genieten gasten iedere dag van een gevarieerde lunch.

Gemak: Cateraars zorgen voor alles, van het bereiden van het eten tot het leveren ervan op de gewenste locatie. Dit vermindert de stress en het gedoe van het organiseren van een maaltijd, vooral voor grote groepen.

Kwaliteit: Professionele cateraars hebben ervaring en expertise in het bereiden en presenteren van hoogwaardige maaltijden. Dit kan leiden tot een betere kwaliteit van eten dan wanneer je zelf zou koken of bestellen bij een standaard restaurant.

Aanpassingsvermogen: Cateraars kunnen zich aanpassen aan specifieke dieetwensen of voedingsvereisten, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat alle gasten worden verzorgd en niemand wordt buitengesloten.

Het inzetten van een cateraar verbetert de algehele ervaring van het pauzemoment door gemak, kwaliteit en flexibiliteit te bieden.

Waarom Break Express?

“De aanpak van Break Express heeft een positieve impact op alle werknemers.”

Het team van Break Express heeft ons enorm geholpen bij het organiseren
van een gevarieerde en gezonde lunch.

Medewerkers hebben de mogelijkheid om via de Bedrijfsapp zelf te kiezen
wat ze willen bestellen voor die dag. Iedereen plaatst zijn of haar bestelling
en we ontvangen deze altijd rond 12:00 uur.

Bij Ace & Tate zijn we volledig ontzorgd dankzij de organisatie, communicatie
en facturatie die wordt afgehandeld door Break Express.

Bekijk het gevarieerde en gezonde assortiment

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 1 tot 100000.